KOCAELİ / İZMİT - İzmit Lisesi

İzmit Lisesi

SERDAR MAH. İSMAİL AKYILDIZ HOCA SOK. NO2/3 İZMİT KOCAELİ
Vizyon
Güncelliği aşıp, geleceği tahmin eden, özgün ve nitelikli bireyler yetiştirerek seçkinliğin getirdiği onuru yaşamak
Misyon
Sevgi, saygı ve güven çerçevesinde, değerlerimize saygılı aydınlık bir gelecek için özgür, barışçıl, kararlı ve çalışkan bireyler yetiştiriyoruz.
Öğretim Şekli :TEKLİ
09.00-16.20
Ulaşım
Okulumuz eski cezaevi mevkinde, Nuh Çimento Eğitim kampüsü içerisinde yer almaktadır. Otogar yönünden gelen Plajyolu otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Diyaliz Merkezi durağında inilmelidir. Okula otogar tarafından gelen diğer arabalarla ulaşmaya çalışanlar, Sinan Dereli okulunun önündeki durakta inip, kısa bir yürüyüşle okula ulaşabilir. Derince tarafından gelenler, Eğitim kampüsü durağında inip, üst geçitten karşıya geçmelidir. Okul girişi batı cephesindedir.
Toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Serdar Mah. İsmail Ayyıldız Hoca Sok. No2/3 41100 İzmit/KOCAELİ İzmit Merkez kabul edilen Halk Eğitim Merkezinden 4 km mesafededir.